Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U sklopu Spravišča održana akcija Sigurno i vješto u prometu

img-0281

U sklopu Križevačkog velikog spravišča, a u organizaciji AMK Križevci te podršku Grada Križevaca i Policijske postaje Križevci, održana je akcija spretnosti u vožnji „Sigurno i vješto u prometu“. U akciji su sudjelovala djeca iz svih vrtića na području Grada Križevaca, a po prvi puta i djeca iz Dječjeg vrtića Kalnički jaglac iz Kalnika i Dječjeg vrtića Žabac iz Svetog Ivana Žabna.
Okupljenu djecu, njihove roditelje i odgajatelje uoči početka akcije pozdravili su gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik župana Ratimir Ljubić, načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec, predsjednik AMK Križevci Stjepan Krpan i tajnik AMK i MK „Križevci“ Stjepan Peršin.

U nastavku dana posjetitelje čeka vođena turistička tura po gradu, kreativna radionica za odrasle na Nemčićevom trgu, POOHfest, nastup Križevačkih mažoretkinja, keramička radionica izrade bilikuma, klaunski i žonglerski show, predstavljanje povijesnih postrojbi i pucanje iz topa te za kraj dana Večer vina i čvaraka, koncert Slavonskih lola na glavnoj pozornici te nastup DJ-a Ivana Šimoneka u dvorištu Galerije K2.

Više detalja pronađite na www.spravisce.com.

Na vrh