Skip to content Skip to main navigation Skip to footer
Gradonačelnik Mario Rajn do sada je utorkom održavao sastanke s građanima, no pojavom bolesti COVID-19 i radi smanjenja socijalnih kontakata kako bi se izbjeglo širenje zaraze, gradonačelnik je bio primoran prestati s održavanjem sastanaka.
Ipak, kako bi ostao dostupan svojim građanima, gradonačelnik Rajn kreće s online sastancima putem Vibera, za kojeg se procjenjuje da ga koristi velika većina građana.
Ono što je potrebno kako bi gradonačelnik s vama uspostavio video poziv je dostaviti vaš broj mobitela na e-mail ured-gradonacelnika@krizevci.hr ili pozivom na 048/681-002 nakon čega ćemo vas obavijestiti kada možete očekivati gradonačelnikov poziv.
Ukoliko građani ne mogu na ovaj način razgovarati s gradonačelnikom, odnosno ne posjeduju pametni mobitel, tada ih pozivamo da samo ostave broj telefona ili mobitela putem e-maila ured-gradonacelnika@krizevci.hr ili pozivom na 048/681-002 pa će ih gradonačelnik nazvati po dogovoru.
Bolest COVID-19 natjerala nas je da posao obavljamo na drugačiji način. Kao gradonačelnik ovog grada moram biti dostupan svojim građanima, a s obzirom da nije preporučljivo da to radim na dosadašnji način sastancima u mom uredu, uvodimo opciju video poziva ili pak samo poziva,“ istaknuo je gradonačelnik Mario Rajn.
Na vrh