Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Velik broj biciklista i motociklista na 12. Moto i biciklističkom druženju

Već tradicionalno na Uskrsni ponedjeljak održano je Moto i biciklističko druženje koje je i ove godine okupilo velik broj sudionika. Biciklisti su vozili na relaciji Križevci, Guščerovec, Sveti Petar Orehovec, Vukovec i Dropkovec, dok su se motociklisti kretali rutom Križevci, Pesek, Podgajec, Gregurovec, Miholec, Selnica Miholečka, Lukačevec, Barlabaševec, Donja Rijeka i Dropkovec.
Na Strossmayerovom trgu na početku druženja okupljene su sudionike pozdravili predsjednik AMK “Križevci” Stjepan Krpanić, načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, u ime Koprivničko-križevačke županije pročelnica Ana Mušlek i predsjednik HMS-a Stjepan Peršin koji su uputili čestitke povodom Uskrsa i svima poželjeli dobru i sigurnu vožnju.
I ove godine dodijeljene su nagrade najboljim vozačima pa su tako nagrade za najbicikliste dobili Martina Kušec i Dalibor Kirin, za najmotocikliste Ivica Sinjeri, Josip Marenčić, Emil Kos, Tomislav Šantatić i Miroslav Gregurić, za najsuvozačicu Anica Gregurić, a za najčetverociklista nagradu je dobio Renato Šatvar. Dodijeljena su priznanja u kategoriji najvozači 80+ i to Janici Plavec te Stjepanu Krpaniću.
Program su nastupom obogatili Gradski tamburaški orkestar Križevci i Križevačke mažoretkinje, a nazočne su bile i članice Križevačke djevojačke straže.

Na vrh