Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Uključite se u kreiranje gradskog proračuna za sljedeću godinu

Grad Križevci poziva sve građane Križevaca da se svojim prijedlozima uključe u izradu Proračuna Grada za 2023. godinu putem digitalne platforme Sudjeluj! Križevci.
Uključivanje javnosti u procese odlučivanja jedna je od temeljnih karakteristika transparentnosti jedinica lokalne samouprave što pridonosi jačanju demokracije i potiče izgradnju dobrih odnosa temeljenih na uzajamnom razumijevanju i povjerenju između javnog, poslovnog i civilnog sektora.
Platforma je dostupna na poveznici sudjeluj.krizevci.hr, a prijedlozi se mogu dostaviti do 5. studenog 2022. godine.
Prijedlozi građana trebaju sadržavati naziv, sažetak i kratak opis projekta za koji građani žele da se realizira u 2023. godini. Također, postavljanjem prijedloga projekta putem platforme Sudjeluj! Križevci pruža se mogućnost postavljanja dokumenta, slike ili videa projekta kako bi građani što bolje objasnili zašto je važno da se njihov projekt realizira u idućoj godini.
Nakon isteka roka za postavljanje prijedloga, analizirat će se svaki pristigli prijedlog i razmotriti opravdanost njegova uvrštenja u gradski proračun u skladu s mogućnostima provedbe i potrebnim financijskim sredstvima.

Na vrh