Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U sklopu Regionalnih dana EU fondova održan Sajam EU fondova

IMG 2070

Nakon jučerašnjih besplatnih edukacija, danas je u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u sklopu Regionalnih dana EU fondova održan Sajam EU fondova.
Na Sajmu su se predstavile ustanove te poduzetnici koji su ostvarili svoje poslovne ideje i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova.
Prilikom otvorenja Sajma gradonačelnik Mario Rajn pozvao je poduzetnike i obrtnike da se što više okreću fondovima Europske unije: „Mi kao jedinica lokalne samouprave smo poznati po uspješnom povlačenju, ono što mi je posebno drago i što bih volio istaknuti kao poruku današnjeg druženja je da mi uključujemo i naše obrtnike i poduzetnike da koriste benefite Europske unije.“
Svoje zadovoljstvo Sajmom iskazao je i župan Darko Koren: „Križevci se mogu pohvaliti kako su najuspješniji grad u Hrvatskoj u korištenju EU sredstava, čestitam svima koji su tome doprinijeli te neka i nadalje budu tako vrijedni. Zahvaljujem Ministarstvu što je upravo Križevce izabralo za domaćina te vam želim mnogo novih i korisnih znanja.“
U sklopu izložbenog prostora, sudionici su imali priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima, sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.

Regionalni dani EU fondova održani su u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, a Grad Križevci su jedan od 30 gradova u Hrvatskoj kojem je pripala čast biti domaćin ove manifestacije.

Na vrh