Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obitelji Hrandek i Pavlinić najbolji timovi u gradu

245070432-1153459901850633-912304959472691820-n

U sklopu Dječjeg tjedna održano je sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“ u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci. Natjecanje je ovo koje svaku godinu uveseljava obilježavanje Dječjeg tjedna, a timovi sastavljeni od roditelja i djeteta natječu se u disciplinama poput skakanja u vreći ili pucanja na gol. Najbolji su osvojili medalje koje im je uručio zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, a svi sudionici dobili su majice Grada Križevaca. Ove godine prvo mjesto u kategoriji vrtićanci osvojio je tim Hrandek, Luka i Bojan, drugo mjesto pripalo je timu Hegedić, Leon i Kristina, a treće timu Račić, Katja i Suzana. U kategoriji osnovnoškolci prvo mjesto osvojio je tim Pavlinić, Petra i Igor, drugo mjesto tim Vukonić, Vito i Zlatko, a treće mjesto pripalo je timu Hasanec, Jan i Nataša.

Nakon natjecanja „Najbolji tim u gradu“ na Strossmayerovom trgu održana je radionica engleskog jezika prema Helen Doron metodi uz voditeljicu Anu Stanišić. Radionica je okupila mališane koji su prolazili kroz osnove engleskog jezika uz igru, pjesmu i ples.

Jučer je u Gradskoj knjižnici “Franjo Marković” održana predstava Dramske skupine „Kolibrići“, a sutra ukoliko vremenski uvjeti dozvole, na Nemčićevom trgu održat će se Dječja zabava uz radionice, sajam „Pozdrav jeseni“, kulinarske delicije i dječje igre.

Na vrh