Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obilježen Dan Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci

img-2416

Uz natjecanja u graničaru i štafeti, radionice i predstavljanje bivših učenika i djelatnika škole, Osnovna škola „Vladimir Nazor“ obilježila je Dan škole.
Pored brojnih predavača, redom Križevčana koji odabirom svojih profesija, uključivanjem u društveno angažiran i koristan rad, uspjesima i rezultatima te trudom i zalaganjem služe kao primjer učenicima, učenicima se predstavio i gradonačelnik Mario Rajn. Gradonačelnik je govorio o tome kako mu je bilo u Osnovnoj školi, kakav je prosjek imao, na koja je natjecanja išao, a govorio je i o tome kako je biti gradonačelnik, koliko je to odgovoran i zanimljiv posao, kako mu izgleda radni dan te koliko posao gradonačelnika utječe na privatni život budući da je to posao koji traje 24 sata. Učenici su potom postavili brojna pitanja gradonačelniku pa ih je tako zanimalo radi li vikendom, je li planirao biti gradonačelnik dok je bio u školi, tko stoji iza radova u gradu, što radi u slobodno vrijeme i brojna druga pitanja.
Gradonačelnik je na kraju poručio učenicima da nikad ne odustaju i da što god u budućnosti radili, neka to rade najbolje što mogu.
Uz gradonačelnika, učenicima su se predstavili bivše učiteljice Ana Juran i Mira Harča, Tomislav Leskovar iz HGSS-a, kuhar Mišel Doskočil, umjetnica Tea Hatadi, znanstvenik Andrej Dundović, bivša prvakinja Jugoslavije u trčanju Ana Budija, olimpijac Branko Zorko, farmaceutkinja Ivana Šamuga, obrtnik Tihomir Tepeš, arheolog i slikar Zoran Homen, nogometašica Tihana Nemčić, obrtnik Ivica Levak i poduzetnica Olga Razum Šuica.

Na vrh