Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Maturanti veselo obilježili svoj dan

Križevački maturanti, danas su veselo obilježili svoj dan. Povorka predvođena bubnjarima i mažoretkinjama krenula je od sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca, križevačkim ulicama do Strossmayerovog trga gdje su ih dočekali ravnatelji škola i gradonačelnik Mario Rajn. Pozdravivši maturante, gradonačelnik im je poželio daljnji uspjeh u svemu što će raditi, istaknuvši kako se nada, bez obzira kuda krenuli, na fakultete ili na posao, da će uvijek rado vraćati svojem gradu.
Maturante su pozdravili i ravnatelji srednjih škola Ivan Peklić, Toni Svoboda, Gordana Juran Ratković i Branka Špoljar nakon čega je uslijedilo predstavljanje maturanata i njihovih razrednika te zajedničko fotografiranje. Kroz kratko obraćanje, maturanti su se prisjetili lijepih srednjoškolskih dana te zahvalili svojim razrednicima i ravnateljima na podršci u školovanju.
Sukladno dogovoru s maturantima, Grad i ove godine sufinancira trošak maturalne večeri s 20,00 eura po svakom maturantu križevačkih srednjih škola.

Na vrh