Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

„Križevci Beach Party“ oduševio brojne posjetitelje

img-0045

U centru grada jučer je održan prvi „Križevački Beach Party“ koji je Križevčanima omogućio ljetno osvježenje i zabavu za cijelu obitelj.
Program je započeo turnirom u odbojci na pijesku u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Križevci pa je tako u kategoriji žena prvo mjesto osvojila ekipa Bobi, drugo Beestar dok je treće mjesto osvojila ekipa Leona x2. U muškoj kategoriji prvo mjesto osvojila je ekipa Krim tim 2, drugo Flush draw, a treće Patuljci.
Najmlađi su uživali u pijesku, bazenima s mini pedalinama i valjkom, a održana je i borba vodenim balonima kojoj su se priključili brojni mališani uz Odred izviđača „Kalnik“ Križevci pri čemu je iskorišteno čak 600 vodenih balona.
Održana je i ljetna modna revija u organizaciji Udruženja obrtnika Križevci, a sudjelovali su: B&G Fashion butik, Frizerski salon Andrijana i Aktual butik, Frizerski salon Freya super style i Huten tekstil.
Smijeha i zabave nije nedostajalo uz stand up „Niđe veze“ u izvedbi Tihomira Psihomira Paravine i Igora Drlje.
Tijekom cijelog dana svi posjetitelji mogli su pratiti program ili jednostavno odmoriti na ljetnoj terasi na Strossu s udobnim ležaljkama, mini bazenima i stolicama za odmaranje.
Za dobru glazbu bio je zadužen DJ Ivan Krnjić – Krnya dok su se ugostitelji pobrinuli za prigodnu ugostiteljsku ponudu.
„Križevci Beach Party“ održan je u sklopu programa Križevačke ljetne špice, a organizirali su ga Grad Križevci i Turistička zajednica Grada Križevaca.

Cijelu fotogaleriju možete vidjeti na Facebook stranici Grada Križevaca.

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast