Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tečajevi engleskog i mađarskog jezika na vinskoj cesti Križevci-Kalnik-Orehovec

Tečajevi su namijenjeni odraslim osobama, vinogradarima, vinarima, djelatnicima u sektoru turizma i ugostiteljstva te svim drugim zainteresiranim osobama koji žele steći novo ili unaprijediti postojeće znanje jezika te su besplatni za polaznike.

Tečajevi će se održavati tijekom studenog i prosinca u popodnevnim terminima u Križevcima, nekoliko puta tjedno, prema dogovoru po formiranju grupe.

Prijave se primaju putem web-obrasca https://krizevci.hr/prijavnica/ ili na telefon 628-964 od 8 do 16 sati do ponedjeljka 31. listopada.

Tečajevi engleskog i mađarskog jezika su dio projekta ”Cross-border wine routes 2”, sufinanciranog od strane Europske unije kroz Interreg V-A Program suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. godine.

Poziv za tečajeve jezika

Projekt ”Cross-border wine routes 2” je odobren za sufinanciranje od strane Europske unije u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. godine, a provode ga glavni korisnik Grad Križevci i projektni partner Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. u razdoblju od 01.09.2020. godine do 31.08.2022. godine. Glavni cilj projekta je stvaranje prepoznatljive slike prekogranične regije Mađarska-Hrvatska kao vinske regije kroz daljnji razvoj, pozicioniranje i brendiranje postojećih vinskih cesta Križevci-Kalnik-Orehovec i Villány-Siklós, čime se osigurava porast njihove atraktivnosti i rast turističkih kapaciteta, radi generiranja porasta broja posjetitelja u regiji, produženja njihovog boravka i povećanja potrošnje, a njegova ukupna vrijednost iznosi 399.771,57 EUR.

Na vrh