Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Preuzmite aplikaciju CityX – sve informacije iz Križevaca na jednom mjestu

CityX je mobilna aplikacija koja je od sada dostupna za preuzimanje svim građanima Križevaca, ali i svim posjetiteljima. Ova aplikacija nudi raznolike funkcionalnosti poput novosti iz Križevaca, meteo podatke, podatke o kvaliteti zraka, omogućuje prijavu problema gradu, uvid u proračun Grada Križevaca, kalendar događanja te ponudu aktivnosti.
Građani mogu registrirati korisnički račun, primati obavijesti putem notifikacijskog sustava te sudjelovati u anketama. Također, ova aplikacija omogućuje i kriznu komunikaciju s građanima u slušaju elementarnih nepogoda.
Aplikacija je lansirana jučer u sklopu obilježavanja 772. rođendana Grada Križevaca, a tom je prilikom zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško istaknuo: „Želja nam je bila olakšati pristup informacijama našim sugrađanima te omogućiti dvosmjernu komunikaciju putem jedne aplikacije. Građani mogu koristiti aplikaciju za prijavu kvarova i oštećenja u gradu, a planiramo dodavati nove opcije i module kako bismo dodatno koristili našim sugrađanima.”
Korištenje aplikacije je vrlo jednostavno pa stoga pozivamo građane Križevaca da preuzmu aplikaciju CityX u Apple App Storeu ili Google Play Trgovini i pridruže se mreži informiranja i aktivnog sudjelovanja u oblikovanju života u Križevcima.

cityx-plakat-copy

Na vrh