Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Otvorena izložba dječjih radova “Kreativno i zajedno za zdraviji grad”

img-8630

Povodom Noći muzeja, a u organizaciji Dječjeg vrtića Križevaca i Turističke zajednice Grada Križevaca danas je otvorena izložba dječjih radova.
Izložba je otvorena u Turističko-informativnom centru, a sudjelovali su Dječji vrtić Sv. Josipa, Dječji vrtić Čarobna šuma, Dječji vrtić Zraka sunca i Dječji vrtić Križevci. Aktivnosti koje su djeca provodila zajedno s odgojiteljima sabrana su u tematsku cjelinu „Kreativno i zajedno za zdraviji grad“ pa su tako kroz razne i zanimljive aktivnosti djeca učila o postupku reciklaže papira, istraživala kako proizvesti med od maslačka, bavila se pitanjem važnosti fizičkog zdravlja te pokušala naći odgovor na pitanje što je to energija i koji su to izvori energije. Svoje aktivnosti i zaključke djeca su zajedno s odgojiteljima predstavila na današnjoj izložbi.
Ispred organizatora, obratile su se direktorica Turističke zajednice Grada Križevaca Olinka Gjigaš, ravnateljica Dječjeg vrtića Križevci Nataša Batković te pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel koji je izložbu ujedno proglasio otvorenom. Tom je prilikom pohvalio djecu i njihove odgojitelje na ovim divnim radovima i provedenim aktivnostima koje su u skladu s ciljem Grada Križevaca da postane energetski neovisan i klimatski neutralan grad.

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast