Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održana zabavna sportska natjecanja: Najbolji tim u gradu i Utrka beba u puzanju

311296048-969993477286760-8849278728474724720-n

U organizaciji Grada Križevaca, Zajednice sportskih udruga i Društva športske rekreacije Križevci u sklopu Dječjeg tjedna održana su dva zabavna sportska natjecanja namijenjena djeci i roditeljima.
Održano je tako natjecanje Najbolji tim u gradu u kojem se jedan par roditelj-dijete natjecao protiv drugih parova roditelj-dijete u raznim disciplinama.
U kategoriji od 3 do 7 godina natjecalo se sedam timova, prvo mjesto osvojio je tim Ibrahimagić Denia s tatom Jasminom, drugo mjesto osvojio je tim Hrandek Luka s tatom Bojanom dok je treće mjesto osvojio tim Hrandek Petar s mamom Vedranom. Nastupili su i Samardžija Niko s mamom Ninom, Vlašić Nicole s tatom Valentinom, Jurišić Petar s tatom Robertom te Martinek Tin s tatom Ivanom.
U kategoriji do 7 do 10 godina prvo mjesto osvojio je tim Habdija Ela s tatom Ivanom, a drugo mjesto tim Knapić Franka s tatom Ivanom.
Po prvi puta održana je i utrka beba u puzanju pa je tako u kategoriji do 12 mjeseci prvo mjesto osvojila Lucija Crnčić, drugo Rina Sokač, a treće mjesto osvojio je Fred Hrg Matušin. Nastupili su još i Pavel Kemenović, Viktor Pomper, Šimun Mužević, Luka Šantić, Ivor Gudić, Emili Babić, Bruno Vrbančić, Oskar Čapek, Marko Toma Baričević i Ilija Tukša.
U kategoriji beba od 12 do 16 mjeseci prvo mjesto osvojila je Tia Martinek, drugo mjesto Antun Jurišić, a treće Iva Prožek. Nastupili su još i Elizabeta Rajn, Fran Škariot, Erik Vrhovec, Eva Prosenečki i Toma Srbljinović.
Ova sportska natjecanja održana su pod pokroviteljstvom tvrtke KTC d.d. koja je za najbolje osigurala vrijedne nagrade te pod medijskim pokroviteljstvom Televizije Križevci.

Na vrh