Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održana 1. sjednica Organizacijskog odbora 26. Obrtničkog i gospodarskog sajma

U Maloj vijećnici Grada Križevaca, danas je održana 1. sjednica Organizacijskog odbora 26. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.
Tema sjednice, koju je otvorio predsjednik Organizacijskog odbora sajma, župan Darko Koren, bile su organizacijske pripreme sajma, a okupljene članove pozdravio je i gradonačelnik Mario Rajn.
Za direktoricu sajma, koji će se održati od 8. do 10. studenoga u Križevcima, izabrana je Marinela Bašić, tajnica županijske Obrtničke komore.
Sjednici su, uz župana i gradonačelnika, prisustvovali i predstavnici HGK Županijske komore Koprivnica, PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, Udruženja obrtnika Križevci, Križevačkog poduzetničkog centra Križevci i Turističke zajednice Križevci.
Ovom sjednicom službeno su počele pripreme za ovogodišnji sajam, a u idućim tjednima radit će se na programu sajma, obavit će se razgovori vezani uz sudjelovanje županije partnera, dok će se tema sajma definirati na sljedećoj sjednici Organizacijskog odbora.

Na vrh