Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održan sastanak Stožera civilne zaštite ususret cijepljenja drugom dozom Pfizer cjepiva

img-6645

U subotu, 17. travnja u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci provest će se cijepljenje drugom dozom osoba koje su primile prvu dozu Pfizer cjepiva.  Kao i kod cijepljenja prvom dozom, raspored cijepljenja bit će u potpunosti jednak:
Punkt A – sjeverni ulaz (od strane Potočke ulice), cijepe se pacijenti sljedećih doktora: Marjana Cindrić Bošnjak, Sonja Jakopčić Furmeg, Helena Jovičić Karre, Anđelija Vlahek, Miljenko Berc i Ivanka Došlić.
Punkt B – južni ulaz (od strane Gimnazije), cijepe se pacijenti sljedećih doktora: Marija Črneli, Zvjezdana Nervo, Ivanka Anđelić Ištvanović, Eugenija Šojat Marendić, Silvija Hnojčik i Dubravka Maria Puljević.
Molimo sve građane da se pridržavaju vremenske satnice cijepljenja i da se parkiraju prema mjestu cijepljenja, bliže ulazu A ukoliko se cijepe na punktu A odnosno bliže ulazu B ukoliko se cijepe na punktu B.
Na tu temu danas je u Velikoj gradskoj vijećnici održan sastanak članova Stožera civilne zaštite Grada Križevaca kojem je prisustvovao i gradonačelnik Mario Rajn. Tom je prilikom gradonačelnik pohvalio i zahvalio svima na uspješnoj organizaciji i provedbi prvog kruga cijepljenja istaknuvši kako je uvjeren da će organizacija drugog kruga cijepljenja biti na jednakoj razini.

ulazi                                  ulazi-a-i-b

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast