Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik zahvalio medijima na suradnji

img-2584

Gradonačelnik Mario Rajn, zajedno sa zamjenikom gradonačelnika Danijelom Šaškom, zahvalio je danas predstavnicima medija na suradnji u ovoj godini.
Riječ je o tradicionalnom druženju povodom blagdana pa je tako gradonačelnik istaknuo: „Hvala vam na vrlo konstruktivnoj suradnji tijekom 2022. godine. Za Grad Križevce ona je bila poprilično uspješna. Odobreno nam je za sufinanciranje osam projekata, svi do reda u području energetske učinkovitosti odnosno obnovljivih izvora energije, što nam je iznimno bitno.“
Posebno je istaknuo činjenicu kako je ove godine uveden produženi boravak u križevačke osnovne škole i nadograđen Dječji vrtić Križevci čime su smanjene liste čekanja na upis u vrtić te proveden niz drugih projekata.
Hvala što ste to pratili, hvala na svakoj dobronamjernoj kritici i na ono što ste ukazivali komunicirajući s građanima,“ naglasio je gradonačelnik i dodao kako će se u 2023. godini nastaviti investicije u području odgoja i obrazovanja, očekuje se objava natječaja za financiranje izgradnje nove škole, završit će se projekt uvođenja LED javne rasvjete u križevačka naselja, te se nastavlja sufinanciranje solarnih elektrana na krovovima obiteljskih kuća pri čemu će se natječaj objaviti već početkom 2023. godine.
Osvrnuo se i na suradnju s državnim tijelima te pohvalio suradnju s Hrvatskim vodama i Hrvatskim cestama na provedbi projekata od velikog značenja za grad.
Na kraju je svima čestitao Novu godinu: „Svima vama, vašim obiteljima, želim vesele božićne blagdane te uspješnu i zdravu 2023. godinu.“

Na vrh