Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik zahvalio Dječjem gradskom vijeću na uspješnom mandatu

img-0287

Povodom Svjetskog dana djece i s obzirom da im uskoro ističe mandat, gradonačelnik Mario Rajn održao je danas prijem za članove Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca.
Unatoč koroni, baš ste bili lijepo aktivni, a o tome svjedoče i nagrade koje ste dobili. Hvala vam na vašem angažmanu,“ naglasio je tom prilikom gradonačelnik i podsjetio kako su projekti na inicijativu vijeća „Djeca Križevaca za djecu Gline“ i „Igrajmo se i rastimo zajedno“ proglašeni najboljima od strane Saveza društava Naša djeca Hrvatske.
Na prijemu se razgovaralo i o provedenim projektima namijenjenim djeci za vrijeme mandata drugog saziva Dječjeg gradskog vijeća pa je tako izgrađena Kino dvorana, atletska staza, obnovljen je Gradski stadion, dovršena izgradnja sportske dvorane u OŠ Ljudevita Modeca, izgrađen Skate park, te brojni drugi projekti.
Vijećnici su istaknuli da im je bilo jako lijepo biti dio Dječjeg gradskog vijeća i sudjelovati u svim aktivnostima namijenjenima djeci, a gradonačelnik im je zahvalio na angažmanu i svim idejama, na sudjelovanju na svim manifestacijama i događanjima te im poželio puno uspjeha u daljnjem školovanju.
U drugom sazivu Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca bili su Iva Novosel, Natko Kudeljnjak, Nina Šoštarić, Iva Brunović, Maria Kranjec, Antonio Kamenjak i Ivan Anjoš.
Izbori za treći saziv Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca održat će se početkom prosinca, a biraju se po tri učenika/učenice iz Osnovne škole Ljudevita Modeca, tri učenika/učenice iz Osnovne škole „Vladimir Nazor“ i jedan učenik/učenica iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.
Prijemu je prisustvovala i voditeljica Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca Melita Horvat.

Na vrh