Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik održao prijem za policijske službenike povodom Dana policije

img-1117

Povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila, gradonačelnik Mario Rajn održao je danas prijem za službenike Policijske postaje Križevci.
Čestitam vam Dan policije i blagdan sv. Mihovila, vašeg zaštitnika. Jednom u godinu imamo dan posvećen vama, ali vjerujem da kroz godinu svjedočimo nizom drugih događanja koliko je kvalitetna suradnja što mi je drago s aspekta lokalne zajednica. Bitan je i vaš doprinos zajednici grada Križevaca, reći ću i utjecaj, ponajviše zato što mi je drago da ste najaktivniji u preventivnim akcijama, u svim onim programima u suradnji s gradom gdje treba kvalitativno programski doprinijeti, isplanirati nešto,“ istaknuo je gradonačelnik te se ujedno prisjetio svih policijskih službenika koji su u mirovini, a pogotovo onih koji su prije 30 godina bili prvi na crti obrane neovisnosti Republike Hrvatske.
Zahvalu na prijemu, ali i na prisjećanju umirovljenih policijskih službenika koji su među prvima bili u akciji u oslobađanju vojarne u Križevcima, uputio je načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec: „Većina policijskih službenika u Križevcima je mlađe životne dobe, stariji su otišli u mirovinu. Cilj nam je ubuduće ulagati u mlade ljude koji su dostupni 24 sata. Tu smo da pomognemo građanima, tj. da nas građani na takav način percipiraju. Još jednom hvala na čestitkama i nadajmo se da ćemo i dalje zadržati status jednog od najsigurnijih gradova u Republici Hrvatskoj.“

Uz službenice i službenike Policijske postaje Križevci, prijemu je prisustvovao i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović.

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast