Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Križevci Beach Party i ove godine oduševio brojne posjetitelje

U centru grada je održan četvrti „Križevci Beach Party“ koji je Križevčanima omogućio ljetno osvježenje i cjelodnevnu zabavu za cijelu obitelj. Cijeli Strossmayerov trg još je jednom pretvoren u „plažu“ na radost brojnih posjetitelja, pogotovo onih najmlađih. Ležaljke, bazeni, morski pas, suncobrani i pijesak, cjelodnevni zabavni program te prigodna ugostiteljska ponuda i ove su godine privukli velik broj posjetitelja.

Križevci Beach Party započeo je u jutarnjim satima odbojkaškim turnirom u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Križevci. U kategoriji žena, prvo mjesto pripalo je ekipi Puma, drugo ekipi LA-LO a treće ekipi Biljan. U kategoriji muškaraca, prvo mjesto pripalo je ekipi Ronch, drugo mjesto ekipi Krim tim 2 , a treće mjesto ekipi ŽND.

Održana je i radionica izrade zmajeva i zrakoplovnih modela, kao i poslijepodnevne zabavne vodene igre za djecu pod vodstvom članica Ženskog rukometnog kluba „Radnik“ Križevci.

U organizaciji Škole trčanja Križevci održano je natjecanje u skoku u dalj. U kategoriji djevojčica nižih razreda osnovne škole prvo mjesto osvojila je Sara Pupić, drugo Lucia Stovrag, a treće Nola Blašković, dok je u kategoriji dječaka nižih razreda osnovne škole prvo mjesto osvojio Matija Jendrek, drugo Tibor Gavranivić, a treće Šimun Krušić. U kategoriji učenica viših razreda osnovne škole prvo mjesto pripalo je Leni Schneider, a drugo Brini Zajec Kambić, a treće Ziti Blašković.

Nakon sportskih uzbuđenja, plesni nastup održale su Križevačke mažoretkinje, dok su najmlađi posjetitelji sudjelovali su i u izradi dvorca od pijeska u sklopu radionice s Kristinom Vuković. Za one starije, pripremljen je i Cocktail show s domaćim koktel majstorom Mišelom Doskočilom, kao i Summer Beer  Pong.

Za cjelodnevni glazbeni program bio je zadužen svima poznati domaći DJ Ivan Krnjić –Krnya uz Music Marathon,  dok u večernjim satima uslijedio Saxophone live performance by Vojkan Jocić.

Organizatori „Križevci Beach Partyja“ bili su Grad Križevci, Turistička zajednica Grada Križevaca i Destinacijska agencija Križevci.

 

 

Na vrh