Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Započelo 2.Robin ljetno kino

kino4 1

Na Nemčićevom trgu, u nedjelju je svečano otvoreno 2. Robin ljetno kino u organizaciji Grada Križevaca i Pučkog otvorenog učilišta Križevci te pod sponzorstvom Robin trgovina.
Otvorenje je obilježio bogat zabavan dječji program. Uz dvorce i tobogane na napuhavanje najmlađi su mogli uživati uz body painting, fotkaonicu, renesansne igre, dječjim radionicama i natjecanjima kojima nisu odoljeli niti stariji.
Prije same projekcije animiranog filma „Hotel Transylvania 3“, prisutne su pozdravili organizatori, kao predstavnik grada zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić te poduzetnik Robin Šatvar, vlasnik Robin trgovina. Izrazili su zadovoljstvo okupljenim brojem te najavili sljedeće projekcije i pozvali sve na ponovno druženje uz atraktivne naslove iz svijeta filma. Filmovi će se prikazivati svakog petka zaključno s 30.08.2019.

U slučaju kiše projekcije će se održati u kinu Kalnik, a za kvalitetan zvuk, sliku i ostale tehničke pobrinut će se K.V.A.R.K.

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast