Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Javni natječaj za prijam službenika/ice u Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Križevaca

Na temelju članaka 19. stavka 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine broj 86/08, 61/11, 4/18. i 112/19 – u daljnjem tekstu: ZSN), pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
za prijam službenika/ice u Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Križevaca na radnom mjestu:
1. Savjetnik za energetsku učinkovitost, zaštitu okoliša i prostorno uređenje – 1 izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri mjeseca.
2. Viši referent za gradnju – 1 izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri mjeseca (za oba radna mjesta u daljnjem tekstu: Javni natječaj)

01. Javni natječaj

03. Obavijest kandidatima za posao u Gradu Križevcima

06. POZIV NA TESTIRANJE

Temeljem natječaja za zapošljavanje na neodređeno vrijeme u Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, objavljenog u Narodnim novinama broj 134/23 od 8.11.2023. godine u službu su primljeni kako slijedi:

– na radno mjesto Savjetnik za energetsku učinkovitost, zaštitu okoliša i prostorno uređenje – 1 izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri mjeseca primljena je Nikolina Rukavina Šojat iz Brda Cirkvenskog

– na radno mjesto Viši referent za gradnju – 1 izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri mjeseca primljen je Mario Stojičić iz Koprivnice.

 

Na vrh