Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

1. Robin biciklijada

web-1170x540-4

Događaj je završio

Prva Robin obiteljska biciklijada trebala se održati ove subote, 23. rujna, no zbog najave kiše odgođena je na iduću subotu – 30. rujna.

Za planirani termin prijavilo se više od 100 sudionika te zabilježene prijave vrijede i za novi najavljeni termin. Također, organizatori prve Robin obiteljske biciklijade – Robin trgovine, Križevačka udruga biciklista, Grad Križevci i Zajednica sportskih udruga grada Križevaca pozivaju sve one koji se nisu prijavili, a zainteresirani su za bicikliranje predivnim prigorskim krajem, da se prijave za novi termin jer je link za prijave i dalje otvoren.

Podsjetimo, Robin biciklijada trebala je startati u 10 h na Strossmayerovom trgu u Križevcima s ciljem na jezeru Čabraji gdje su bile predviđene razne aktivnosti za sve sudionike organizirane od strane Zajednice sportskih udruga grada Križevaca, Udruge kineziologa Križevci te od strane instruktora HAK-a. Planirane su bile dvije rute: obiteljska ruta dugačka 11 km te PRO ruta od 16,72 km za one koji smatraju da su u boljoj formi.

Sve detalje i informacije o novom terminu Robin biciklijade možete pratiti na društvenim mrežama i na web stranici Robin trgovina.

mapa-1080x1080

 

pro-ruta-1080x1080

 

 

 

Na vrh