Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Rekordan broj djece na utrci beba u puzanju

U sklopu Dječjeg tjedna danas je u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci održana 3. Utrka beba u puzanju u kojoj je sudjelovalo 32 djece.
Djeca su puzala u kategoriji do 12 mjeseci i u kategoriji od 12 do 16 mjeseci, a po prvi puta u sklopu ovog natjecanja održana je i revijalna utrka parova u puzanju u kojoj su zajedno sudjelovali roditelji i djeca.
U kategoriji do 12 mjeseci titulu najpuzača odnio je Filip Katalinić, drugi je bio Dan Sokač, a treće mjesto je osvojila Anja Muharić. U kategoriji od 12 do 16 mjeseci najbrža je bila Rebeka Mitrić, drugo mjesto je osvojila Adela Jakopec dok je treća bila Lena Podolski.
U revijalnoj utrci parova u puzanju, u kategoriji mama, najbrži je bio par mama Katarina i Adela Jakopec, drugo mjesto je osvojio par mama Jelena i Judita Strmečki dok je treće mjesto osvojio par mama Lucija i Anja Muharić.
U kategoriji tata, najbrži su bili tata Antonio i Dona Sirovec, drugo mjesto su osvojili tata Luka i Una Pomper, a treći su bili tata Valentino i Lena Podolski.
Pokrovitelj ove utrke bila je tvrtka KTC d.d. pa su tako svi osvajači prvih mjesta dobili poklon bon u iznosu od 50,00 eura, osvajači drugih mjesta poklon bon u iznosu od 30,00 eura dok su osvajači trećih mjesta osvojili poklon bon u iznosu od 20,00 eura.
Organizatori utrke bili su Grad Križevci, Zajednica sportskih udruga Križevci i Društvo športske rekreacije Križevci.

Na vrh