Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održana 1. sjednica Organizacijskog odbora 22. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije

U gradskoj upravi Grada Križevaca danas je održana 1. sjednica Organizacijskog odbora 22. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.
Na početku sjednice sve prisutne pozdravio je župan Darko Koren kao predsjednik Organizacijskog odbora.
Pod prvom točkom Odbor je raspravljao o organizaciji i pripremi 22. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije s naglaskom na postupke koje je potrebno poduzeti u svrhu privlačenja više posjetitelja. Raspravljalo se i o mogućim nagradama za nagradnu igru te potencijalnim županijama partnerima sajma. Članovi Organizacijskog odbora zaključili su kako je potreban veći angažman organizatora Sajma u poticanju poduzetnika na izlaganje na Sajmu. Predloženo je da se Sajam održi od 8. do 10. studenog te su se članovi odbora složili kako će se datum i detaljan program Sajma definirati na sljedećim sjednicama. U ime Grada Križevaca na sjednici su bili zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević i pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun, eu fondove i javnu nabavu Ivan Biškup.
Usvojen je financijski plan, a za direktora 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije imenovan je tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać.

 

Na vrh