Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

DVD Đurđic održao redovnu godišnju skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Đurđic održalo je u subotu, 30. ožujka redovnu godišnju skupštinu.
Skupštinu je otvorio predsjednik Društva Kristijan Kanešić dok je Izvještaj o radu podnio zapovjednik Dragutin Lacković koji je posebno istaknuo kako je prošle godine DVD sudjelovao na natjecanjima s osam desetina, a osvrnuo se i na svečanu proslavu 90. obljetnice DVD-a.
Predsjednik Društva naglasio je kako mu je želja ove godine formirati čak deset desetina za vatrogasna natjecanja.
Ovu želju, ali i dosadašnje uspješno sudjelovanje na vatrogasnim natjecanjima pohvalio je tajnik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Miroslav Petračija kao i sam predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić.
Okupljenima se obratio i predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović istaknuvši: „Riješeno je autobusno stajalište, prilaz oko doma. Napravljeno je oko 900 metara ceste, a ove godine ide cesta u Novom Đurđicu. Investicija je oko 400 tisuća kuna, a riječ je o cesti dugoj 1 kilometar. Ugovor je potpisan i ove godine će cesta biti gotova.“
Čestitkama se pridružio Stjepan Peršin koji je pozdravio sve u ime župana Koprivničko-križevačke županije Darka Korena i također pohvalio sudjelovanje na vatrogasnim natjecanjima s čak osam desetina.
Na kraju svečanosti dodijeljene su zahvalnice, odličja i priznanja zaslužnim članovima.

Izvor: prigorski.hr

Na vrh