Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održan veseli Križevački fašnik

Zvjezdice, bombončići, križevačke stražarice i vojnici, satovi i brojne druge maske okupile su se danas u Križevcima na Križevačkom fašniku koji je organizirala Turistička zajednica grada Križevaca.
Okupljanje se tradicionalno odvijalo kod Vatrogasnog doma nakon čega su velike i male maškare predvođene Križevačkim mažoretkinjama i Gradskim puhačkim orkestrom u povorci stigle do Strossmayerovog trga.
Na Strossmayerovom trgu uslijedilo je predstavljanje dječjih maskiranih skupina i maski pa su se tako predstavili polaznici Dječjeg vrtića Križevci, Dječjeg vrtića „Zraka sunca“ i Dječjeg vrtića „Čarobna šuma“ i brojni pojedinci.
Ove godine održan je i izbor najljepših i najoriginalnijih maski, a nagrađene maske osvojile su nagrade sponzora: Calypso, Farma ptica KOKOLO, Hedona – križevačka čokolaterija, KTC d.d., Pizzeria Mrak i Zabavni park Pitagora.
Veselom Križevačkom fašniku prisustvovao je pored brojnih građana gradonačelnik Mario Rajn sa zamjenikom gradonačelnika Danijelom Šaškom i gradskim vijećnicima.

Na vrh