Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Na Nemčićevom trgu otvoreno 4. Robin ljetno kino

img-6132

Na Nemčićevom trgu danas je, uz odličnu atmosferu, otvoreno četvrto po redu Robin ljetno kino uz film „Asterix“ i brojne popratne sadržaje. Uz zabavne sadržaje za djecu posjetitelji su uživali u glazbenom nastupu i izvedbi pjesama iz mjuzikla polaznica Glazbene škole Alberta Štrige Križevci pod vodstvom profesorice Ane Fortune.

Prisutne su ovom prigodom pozdravili ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić, direktor Robin trgovina Robin Šatvar i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić ovom prilikom se zahvalila svima na dolasku te istaknula kako je Kino Križevci novi partner u ovom projektu u kojem će se prikazivati aktualni filmovi dok će se na Robin ljetnom kinu prikazati tri animirana i dva obiteljska filma te najavila kako će se uz projekcije održati brojni popratni sadržaji.

Direktor Robin trgovina Robin Šatvar također je ovom prilikom pozdravio prisutne, iskazao zadovoljstvo što je nakon prošle godine zbog pandemije bilo manje, ove godine ponovno više zabavnih sadržaja te kako će Robin ljetno kino svaku godinu biti sve veće.

Robin ljetno kino otvorio je pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel koji je istaknuo koliko je Grad Križevci sretan što je uz Robin ljetno kino u gradu aktualno i Kino Križevci, otvoreno ovo godine, te zahvalio svim organizatorima na pripremi i pozvao građane na sudjelovanje u zabavnim i kulturno-umjetničkim programima.

4. Robin ljetno kino na Nemčiću organiziraju Pučko otvoreno učilište Križevci i Kino Križevci, Grad Križevci je generalni pokrovitelj, kino tehnički podržava udruga K.V.A.R.K., a Robin trgovine zajedno sa svojim partnerima sponzoriraju ovu lijepu i sada već tradicionalnu manifestaciju.

Na vrh