Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

26. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

plakat-1

Tijekom vikenda, od 08. do 10. studenoga 2024. godine u Križevcima će se održati 26. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, najvažnija županijska manifestacija posvećena promociji obrtništva i poduzetništva.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

U tri dana trajanja manifestacije svoje će proizvode i usluge posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima predstaviti brojni izlagači. Ove godine tema sajma je “Digitalizacija i IT u funkciji razvoja gospodarstva”, a partner sajma je Sisačko-moslavačka županija. Radno vrijeme sajma je od 09:00 do 19:00 sati. Pored onih tradicionalnih programa, kao što su proslava Martinja po Križevačkim štatutima, modna revija i revija frizura te izložba malih životinja, izdvajamo prezentaciju obrtničkih zanimanja srednjih strukovnih škola, prezentaciju Centra kompetentnosti Koprivničko – križevačke županije te igranje videoigara iz Inkubatora PISMO.

Pozivamo Vas da posjetite 26. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!

Detaljan program pogledajte u nastavku.

programogsfin

Na vrh