Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

7. Dani smijeha u Križevcima

457065853-909155627901400-4730926247702433713-n

𝗣𝗥𝗜𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗧𝗘 𝗦𝗘 𝗡𝗔 𝗦𝗔𝗟𝗩𝗘 𝗦𝗠𝗜𝗝𝗘𝗛𝗔 𝗡𝗔 𝟳. 𝗗𝗔𝗡𝗜𝗠𝗔 𝗦𝗠𝗜𝗝𝗘𝗛𝗔 𝗨 𝗞𝗥𝗜𝗭̌𝗘𝗩𝗖𝗜𝗠𝗔!
Udruga K.V.A.R.K., Kerekesh Teatar i Pučko otvoreno učilište Križevci s ponosom najavljuju 7. Dane smijeha u Križevcima koji će se održati od 27. do 29. rujna 2024. godine u Velikoj dvorani Hrvatskog doma! 🤩
Kerekesh Teatar, Križevčanima već dobro poznatom manifestacijom “Dani smijeha”, ponovo će oduševiti sve ljubitelje građanskih komedija i Prigorce svih dobnih skupina.
“Dani smijeha” konceptualno je osmišljena kazališna manifestacija u kojoj su izvršni producent otac i sin, Ljubomir i Jan Kerekeš, poznata lica hrvatskog glumišta. Kerekeši su svojom manifestacijom prvotno osvojili rodni grad Varaždin, zatim Zagreb, Karlovac, Rijeku, Samobor, Prelog, Čakovec te Križevce, a njihove autentične predstave odgledale su stotine tisuća građana diljem zemlje.
🗓 𝗥𝗔𝗦𝗣𝗢𝗥𝗘𝗗 𝗣𝗥𝗘𝗗𝗦𝗧𝗔𝗩𝗔:
𝗽𝗲𝘁𝗮𝗸, 𝟮𝟳. 𝟵. 𝟮𝟬𝟮𝟰. – GOLA ISTINA
𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝗮, 𝟮𝟴. 𝟵. 𝟮𝟬𝟮𝟰. – UDAVAČE
𝗻𝗲𝗱𝗷𝗲𝗹𝗷𝗮, 𝟮𝟵. 𝟵. 𝟮𝟬𝟮𝟰. – BABINJAK
Sve predstave počinju u 20:00 h!
🎟 𝗨𝗟𝗔𝗭𝗡𝗜𝗖𝗘: 10 € u pretprodaji/12 € na dan (po predstavi)
𝗣𝗿𝗲𝘁𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮: Art Rock Caffe Križevci, Mail Boxes Etc. Križevci i Entrio.hr (online)
KUPI ONLINE 👉 uskoro!
𝗢𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶: Udruga K.V.A.R.K., Kerekesh Teatar i Pučko otvoreno učilište Križevci
__________________________________
𝗢𝗣𝗜𝗦𝗜 𝗣𝗥𝗘𝗗𝗦𝗧𝗔𝗩𝗔:
𝗚𝗢𝗟𝗔 𝗜𝗦𝗧𝗜𝗡𝗔
Igraju:
Aleksandar Lazić
Nataša Popović
Mislite da Alex navek najebe od Bare? Situacija je puuuno gora nego si morete i zamislit… Bara je tu, dahče mu za vratom i prati svaki njegov korak. Bara je surova stvarnost svakog mužjaka koji pred dućanom pije pive, hvali se da je gazda, a kod kuće drži sve kuteve. Mislim, drži ih čiste i izglancane usisavačem, močo krpom i džogerom. Uđite u dnevni boravak Alexa i Bare.
𝗨𝗗𝗔𝗩𝗔𝗖̌𝗘
Igraju:
Jan Kerekeš
Matea Elezović Brdar
Erna Rudnički
Najnovija predstava “Udavače” britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog ‘sudbonosnog da’. Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan trio – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički – donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti. Jer humor je uvijeku trendu.
𝗕𝗔𝗕𝗜𝗡𝗝𝗔𝗞
Igraju:
Isidora Ferenčina
Mirna Medaković Stepinac
Zdenka Šustić
Lana Gojak Bajt
“Babinjak” ne mora nužno biti trač partija ili razmjena recepata. U novoj predstavi Ljubomira Kerekeša, “Babinjak” čine Kata, Seka, Ružica i Boža, članice Udruge žena “Moramo” koje imaju puno većih problema od običnog uživanja u traču. Odlučne u svojoj nakani da opljačkaju lokalnu mesnicu jer im je bahati mesar prodao staro i pokvareno meso zbog kojega je smrtno stradao Katin pas, počinju pripreme za dugo očekivanu osvetu kako bi se konačno zauzele za sebe i pomogle u humanitarnoj akciji. Uz stalno preispitivanje svojih odluka i borbe sa strahom od neuspjeha ova predstava će govoriti o problemima nasilja nad ženama, o problemima etiketiranja i omalovažavanja žena u društvu, kao i o empatiji i međusobnoj pomoći koje danas u društvu ima sve manje. “Babinjak” okreće novu kazališnu stranicu Kerekesh Teatra.
Na vrh