Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Započelo 7. Robin ljetno kino

Zabavnim sadržajima za djecu, nastupom Plesnog centra Ritam te projekcijom dječjeg animiranog filma, u subotu 29.06., otvoreno je 7. Robin ljetno kino na Nemčićevom trgu.
I ove godine je manifestacija okupila velik broj posjetitelja koje su tom prigodom pozdravili zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić te direktor tvrtke Robin trgovine, Robin Šatvar.

Zamjenik gradonačelnika je prilikom otvorenja zahvalio svima koji su pridonijeli organizaciji ove manifestacije, posebno tvrtki Robin trgovine koje su već sedmu godinu partner ove inicijative kao i Pučkom otvoreno učilište Križevci, Udruzi K.V.A.R.K. bez kojih također Robin ljetno kino ne bi bilo moguće te pozvao građane da uživaju u ljetnim, filmskim večerima.

Robin ljetno kino održavat će se svake subote do 27. srpnja i to već od kasnih poslijepodnevnih sati kada mališani mogu uživati u besplatnim napuhancima, sportsko-zabavnim igrama za cijelu obitelj, dok su večeri od 21 sat, rezervirane za filmove.

Subota, 6. 7.
20:00 Plesni studio Mali i Veliki
21:00 Lassie 2: Nova pustolovina (obiteljski, sinkronizirano)
Subota, 13. 7.
20:00 učenice prof. Ane Majdak – pjevanje/filmski songovi
21:00 Nevjerojatni Maksim (animirani, sinkronizirano)
Subota, 20. 7.
20:00 Kids from the sky
21:00 Škola čarobnih životinja 2 (avantura, komedija, sinkronizirano)
Subota, 27. 7.
20:00 nastup klauna Zvekana / zatvaranje kina
21:00 Pustolovine bubamare i crnog mačka (animirani, sinkronizirano)

Ovu već tradicionalnu manifestaciju organizira Pučko otvoreno učilište Križevci koje brine za sadržajnu realizaciju, Grad Križevci kao generalni pokrovitelj koji omogućava korištenje prekrasnog prostora na Nemčiću te opremu za projiciranje filmova, za tehničku podršku kinu zadužena je udruga KVARK, a uz glavne sponzore kina Robin markete i Coca-Colu, u realizaciji projekta pomažu ostali prijatelji kina – Vindija, Filir, Ledo, Carlsberg, Podravka i Lasta.
Pridružite nam se svake subote na Nemčiću kako bismo svi zajedno uživali u raznim zabavnim sadržajima i kinu pod zvijezdama, poručuju organizatori.

 

Na vrh