Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ovog vikenda uživajte u sportskim programima u sklopu 2. Sportskog viKŽenda

sportski-vikzend

U svrhu promocije sporta i sportskih klubova, Grad Križevci u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Križevci, sportskim klubovima, udrugama i plesnim skupinama organizira drugi Sportskih viKŽend s raznim sportskim i zabavnim sadržajima.
Sportski viKŽend počinje u petak, 10. lipnja u 16:30  pojedinačnim gradskim finalom osnovnoškolaca u šahu za školsku godinu 2021./2022.

Sportski klubovi organiziraju turnire u nogometu, košarci, šahu i odbojci, a u subotu će ljubitelji plesa moći uživati u sportsko-plesnom programu članica i članova Plesnog centra Ritam. U organizaciji Akademskog konjičkog kluba od 10:30 održat će se turnir u preponskom jahanju na jahalištu Ratarna, a u atriju Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci Amanda studio za jogu i thai joga masažu Križevci i Veleposlanstvo Indije u Hrvatskoj obilježit će Međunarodni dan joge.
U sportskoj dvorani kod OŠ Ljudevita Modeca od 11:00 sati održat će se odbojkaški turnir 1na1, na gradskom stadionu NK „Radnik Križevci“ organizira U-15 turnir u nogometu, dok će se od 14:00 sati održati i Košarkaški turnir Fiba 3×3 Križevci i Crosscity Buckets 2022.
U nedjelju u 9:00 sati održat će se obiteljska biciklijada od Križevaca do Čabraja. Prijave za sudjelovanje na biciklijadi zaprimaju se do petka, 10.lipnja na brojeve mobitela 091 2507 709 ili 098 597 050.
Sportski viKŽend završit će u nedjelju poslijepodne FIBA 3×3 Memorijalnim turnirom Danijel Riba Crnjak za djecu koji će se održati na vanjskom igralištu kod Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog Križevci.

Detaljan program možete vidjeti na plakatu.

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast