Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NK Viktorija Vojakovac obilježila 50 godina postojanja

Velika svečanost održala se na seoskom-gospodarskom imanju Rakić u Čabrajima, gdje je NK Viktorija Vojakovac proslavila pola stoljeća postojanja. O tim teškim počecima govorio je jedan od osnivača kluba Tomo Matejaš, dok se na njega nadovezao dugogodišnji predsjednik kluba Milutin Milošević, koji je istaknuo pobjedu nad tadašnjim Čelikom, jednom od najvećih u povijesti kluba. Uvodno se obratio predsjednik Viktorija Svetislav Mijić, koji je zahvalio gostima i uzvanicima na dolasku te poručio kako se nada da u Viktoriji ima dovoljno pomlatka u klubu za nastavak ove priče.
Dopredsjednik ŽNS Koprivničko-križevačke županije Josip Mađarić čestitao je NK Viktoriji na godišnjici, ali ih podsjetio kako istu obljetnicu slavi klub “prek brega” NK Tehničar Cvetkovec.
Saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić uputio je čestitke povodom jubileja, uz nadu da će se sve nastaviti i u narednom periodu.
Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren istaknuo je kako razumije s čime se klubovi susreću i tu je Županija susretljiva.
Mario Rajn, gradonačelnik Križevaca nije skrivao zadovoljstvo obljetnicom, kao i načinom rada Kluba te im poželio još puno uspjeha u narednom periodu
Na kraju svečanosti dodijeljena su priznanja zaslužnima u razvoju kluba.

Izvor: prigorski.hr

Na vrh