Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Najbolji tim u gradu 2019.

Treću godinu za redom u Križevcima je održano natjecanje „Najbolji tim u gradu“. Natjecanje se održava u sklopu Dječjeg tjedna u kojem su sve aktivnosti usmjerene prema djeci uz moto „Ljubav djeci prije svega“. Organizatori natjecanja su Grad Križevci, Zajednica športskih udruga Križevci i Društvo športske rekreacije Križevci. Natjecanje uključuje discipline poput skakanja u vreći, kuglanja, trčanja preko prepreka, pucanja na gol, hvatanja lopte košarom. Natječu se timovi koje čine par roditelja i djeteta u dvije kategorije: vrtićanci i osnovnoškolci.

Sudjelovale su obitelji Hrebak, Sokač/Topolovec, Čupen, Hegedić, Vukonić, Mužić, Delić, Koščević, Ljaljić, Brunović i Barišić, a ove godine najbolji tim u gradu u kategoriji vrtićana je obitelj Hegedić, dok je u kategoriji osnovnoškolaca najbolja obitelj Brunović.

Okupljene su prije samog početka natjecanja pozdravili predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović te pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport i turizam Sandro Novosel, a medalje najboljima uručio je gradonačelnik Mario Rajn.

Na vrh