Uz tortu zatvoreno klizalište u Križevcima

U nedjelju, 13. siječnja uz tortu u organizaciji vlasnika klizališta zatvoreno je klizalište u Križevcima.
Klizalište je bilo postavljeno 37 dana, klizali su i veliki i mali, a oko 200 učenika trećih i četvrtih razreda osnovnih škola prošlo je besplatnu školu klizanja.
Na zatvaranju je gradonačelnik Mario Rajn istaknuo zadovoljstvo cjelokupnim Adventom u Križevcima: „Vrijeme nas je poslužilo, a bila je i lijepa posjećenost. Zahvaljujem svima koji su pomogli, sponzorima, organizacijskom odboru i ekipi koja je slagala klizalište“.
Na Adventu u Križevcima nastupili su Nola, Pavel, Gradski puhački orkestar, Romana Orešnik Mlinarić, HPD Kalnik i zbor Osnovne škole Ljudevita Modeca, Tamburaški sastav Miraz i Dobre vibracije.
Po prvi puta organiziran je veliki Božićni sajam, Božićni domjenak s građanima i Dječji doček Nove godine koji je posebno oduševio one najmlađe.
Sponzori Adventa bili su Privredna banka Zagreb, KTC d.d., Poliklinika Medikadent, Filabeton d.o.o., Metal-mont d.o.o., Poljocentar d.o.o. Trgo-Agencija d.o.o., Tinktura d.o.o., Anart design i Interijeri Buden.
Na uređenju Adventa radili su Grad Križevci, Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci, Jadranka Šogorić, Karmen Dragač i Lana Španić.

Na vrh