Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Uz inspirativno predstavljanje knjige Anđe Marić obilježen Međunarodni dan žena u Križevcima

Grad Križevci i Gradska knjižnica „Franjo Marković“ danas su povodom Međunarodnog dana žena organizirali predstavljanje knjige poznate Anđe Marić pod nazivom „Moja revolucija u 365 dana“.
Uoči početka predstavljanja knjige, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel čestitao je uime Grada Križevaca svim ženama njihov dan te im ujedno uručio mali znak pažnje, Hedona praline.
Anđa Marić je glazbenica, spisateljica i motivatorica, nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica koja u ovoj inspirativnoj knjizi progovara o njenoj borbi s multiplom sklerozom.
Naglasila je kako je jako sretna što se nalazi u Križevcima i što ima priliku predstaviti svoju knjigu: „Ona je pisana kao knjiga za samopomoć za mene, snimila sam 365 videa, svaki video je bio na neki način moj poziv da sebi kažem ono što sam taj dan htjela čut. Jako mi je drago kako utječe na druge ljude, nekako mi se čini da to ima sve svrhu ako sam i nekom drugom pomogla.“
„Svatko od nas ima super heroja u sebi, samo se trebate pogledati u ogledalo,” rekla je Anđa Marić i dodala da su ljudska tijela savršene mašine, a nalazi doktora poziv da sami istražimo zašto nam se nešto dogodilo.
Pozvala je ujedno Križevčanke da joj obećaju da će od sada pa nadalje voljeti same sebe, uvijek izbaciti negativne emocije i zadržati pozitivan stav prema životu: „To kako se odnosite sami prema sebi to će vam postati pravilo za sve ljude”.

Na vrh