Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

OBAVIJEST – organizacija cijepljenja protiv COVID-19 u subotu

ulazi

Ove subote, 13. ožujka 900 građana Križevaca koji su dobili poziv obiteljskog liječnika bit će cijepljeno Pfizerovim cjepivom protiv bolesti COVID-19 u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici. Danas je u Gradskoj upravi održan radni sastanak oko organizacije cijepljenja kako bi sve proteklo u najboljem redu stoga obavještavamo građane da će se cijepljenje organizirati na dva punkta te apeliramo na građane da se pridržavaju naputaka.
Punkt A – sjeverni ulaz (od strane Potočke ulice), cjepe se pacijenti sljedećih doktora: Marjana Cindrić Bošnjak, Sonja Jakopčić Furmeg, Helena Jovičić Karre, Anđelija Vlahek, Miljenko Berc i Ivanka Došlić.
Punkt B – južni ulaz (od strane Gimnazije), cijepe se pacijenti sljedećih doktora: Marija Črneli, Zvjezdana Nervo, Ivanka Anđelić Ištvanović, Eugenija Šojat Marendić, Silvija Hnojčik i Dubravka Maria Puljević.
Molimo sve građane da se pridržavaju vremenske satnice cijepljenja i da se parkiraju prema mjestu cijepljenja, bliže ulazu A ukoliko se cijepe na punktu A odnosno bliže ulazu B ukoliko se cijepe na punktu B.

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast