Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kreće rekonstrukcija školskog igrališta kod Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga

U prostorijama Županijske uprave danas je održana svečanost potpisivanja ugovora o javnoj nabavi radova rekonstrukcije školskih igrališta u Drnju i Križevcima. Domaćin susreta župan Darko Koren izrazio je zadovoljstvo što se nastavlja ciklus investicija u školsku infrastrukturu: „Današnjim potpisivanjem ugovora formalno krećemo u rekonstrukciju igrališta u Drnju te gimnazijskog igrališta u Križevcima, a to su projekti ukupne vrijednosti preko 343 tisuće eura. Siguran sam da će se igralištima veseliti ne samo učenici već i brojni rekreativci.“
Uime Grada Križevaca potpisivanju Ugovora prisustvovao je pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel koji je istaknuo kako ga raduje ovaj projekt kojim će se urediti školsko igralište kod Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga kako bi građani imali adekvatne uvjete za bavljenje sportom i rekreacijom.
Vrijednost rekonstrukcije igrališta Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci je 87.499,38 eura s PDV-om, a radovi će se financirati iz Županijskog proračuna. Ukupna površina sportskog igrališta koje će se obnoviti iznosi oko 2.300 m2, a sanacijom će se na postojeće rukometno i odbojkaško igralište postaviti višeslojni sustav visoke elastičnosti, tribine kraj igrališta će se obnoviti bojanjem te će se postaviti nove zaštitne mreže kraj odbojkaškog igrališta, nove košarkaške table s mrežom te će se postojeća konstrukcija koševa i golova obnoviti bojanjem. Sve to trebalo biti završeno u roku od 50 radnih dana od potpisa ugovora.

Izvor: kckzz.hr

Na vrh