Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ispunite anketu o potrebama mladih za programima neformalnog obrazovanja

U sklopu projekta Europe Goes Local Grad Križevci provodi anketu o potrebama mladih za vrstama programa neformalnog obrazovanja.

Iz tog razloga kreirana je online anketa te se pozivaju svi učenici srednjih škola, studenti te općenito mladi do 30 godina starosti da ispune ovu anketu koju mogu otvoriti na sljedećem linku: https://forms.gle/MjdshiDhtWABFXcf6
Cilj je ovog istraživanja ispitati potrebe i prikupiti informacije kako bi se unutar Pučkog otvorenog učilišta Križevci osposobili odgovarajući programi neformalnog obrazovanja kojima bi se odgovorilo na te potrebe.
Rok za ispunjavanje ankete je do 20. srpnja 2022. godine.
Podsjetimo, Grad Križevci jedan je od 16 gradova koji je krajem prošle godine izabran za uključivanje u najveći europski projekt u području rada s mladima „Europe Goes Local – Supporting Youth Work at the Municipal Level“ od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije.
Kroz projekt će se poboljšati kvaliteta rada s mladima, pružiti mogućnost stručnog usavršavanja, umrežavanja na nacionalnoj i međunarodnoj razini te višemjesečna stručna podrška pri unaprjeđenju lokalnih sustava rada s mladima prilagođena individualnim potrebama svakog grada.
S obzirom na ovaj projekt, ali i sve ostale višegodišnje aktivnosti koje se provode s mladima i za mlade, Grad Križevci proglašen je Gradom za mlade.

Na vrh