Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik upriličio prijem za darivatelje krvi

Gradonačelnik Mario Rajn upriličio je, povodom Dana darivatelja krvi 25. listopada, prijem za dobrovoljne darivatelje krvi, a za svoja su mnogobrojna davanja, oni jubilarni, primili i zaslužena priznanja Crvenog križa.

Na početku svečanosti u ime Gradskog društva Crvenog križa Križevci obratila se potpredsjednica Đurđica Trakoštanec, dok je u ime Koprivničko-križevačke županije sve darivatelje pozdravio pročelnik Darko Masnec naglasivši kako je baš ova županija u vrhu darovanih doza krvi, a čemu uvelike pridonose i darivatelji s ovog područja koji na tako nesebičan način redovito daruju dio sebe.

Gradonačelnik Mario Rajn je uputio zahvalu darivateljima krvi na njihovom činu, istaknuvši da mu je zadovoljstvo biti domaćin ovom prijemu jer ovo je jedan od rijetkih trenutaka kada se darivateljima javno možemo zahvaliti za ono što čine.

Višestrukim darivateljima gradonačelnik Mario Rajn, potpredsjedsjednica Gradskog društva Crvenog križa Križevci Đurđica Trakoštanec i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci Đurđica Trbus uručili su zahvalnice.

U ime svih darivatelja, riječi zahvale uputio je Ivica Bermanec koji je dobio priznanje za 100 davanja.

Na prijemu je bio i predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović kao i pročelnik Sandro Novosel koji je ovaj put bio u ulozi jubilarnog darivatelja krvi.

Na vrh