Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dođite na Križevci Beach Party u nedjelju, 21. srpnja

Vruće ljetne dane rashladit će novo izdanje jedinstvenog Križevci Beach Partyja. U sam centar grada 21. srpnja stižu vodene igre i bazeni, ležaljke, suncobrani i pijesak. Prigodna ugostiteljska ponuda uz atraktivan program za djecu i odrasle te ljetne i morske dekoracije svake godine privlači sve veći broj posjetitelja. Najmlađi će cjelodnevnu zabavu pronaći uz vodene igre i igre u pijesku, napuhance i ples.  Za glazbeni dio zadužen je svima poznati domaći DJ Ivan Krnjić –Krnya uz Music Marathon kroz koji vas očekuju brojni ljetni hitovi dok u večernjim satima slijedi Saxophone live performance by Vojkan Jocić.

Bit će tu turnir u odbojci na pijesku, natjecanje u skoku u dalj, vodene igre za djecu, nastup Križevačkih mažoretkinja, a moći ćete se priključiti i izradi dvorca od pijeska u sklopu radionice s Kristinom Vuković. Za starije do 18 održat će se Summer Beer Pong. Prijave se zaprimaju putem online obrasca Križevci Beach Party – prijava za Summer Beer Pong  ili tel. 0995857307. U sklopu Križevci Beach Partyja, obilježit će se Svjetski dan sladoleda uz sladoledne nagrade križevačkih ugostitelja za sudionike natjecanja.

Ovim putem obavještavamo zainteresirane da se prijave ekipa za turnir u odbojci na pijesku zaprimaju putem e-maila dsimuncic@gmail.com dok se prijave za natjecanje u skoku u dalj primaju putem e-maila skolatrcanjakz@gmail.com. U tijeku je i javni natječaj za zakup kućica u sklopu manifestacije „Križevci Beach Party“  koji je otvoren do petka, 12.7. do 12:00 sati.

Cijeli program možete vidjeti na plakatu! Vidimo se na još jednom Križevci Beach Partyju.

krizevci-beach-party

Na vrh