Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Velik broj biciklista i motociklista na 13. Moto i biciklističkom druženju

Već tradicionalno na Uskrsni ponedjeljak održano je Moto i biciklističko druženje koje je i ove godine okupilo velik broj sudionika. Biciklisti i motociklisti su vozili na relaciji Križevci – Sveti Ivan Žabno – Haganj – Nova Kapela – Dubrava dugoj 24 kilometara.
Na Strossmayerovom trgu na početku druženja okupljene su sudionike pozdravili predsjednik AMK “Križevci” Stjepan Krpanić, načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec, gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, predsjednik HMS-a Stjepan Peršin, velečasni Ivan Novak načelnik općine Dubrava Tomislav Okroša te Davor Brlek ispred Križevačke udruge biciklista koji su uputili čestitke povodom Uskrsa i svima poželjeli dobru i sigurnu vožnju.
I ove godine dodijeljene su nagrade najboljim vozačima pa su tako nagrade za najbicikliste dobili Ivica Pofuk, Ivan Drožđan i Nataša Batković. Nagradu za najmopedista primio je Marijan Rajn, a nagrade za najmotocikliste primili su Krešimir Galaš i Tihomir Kušec.
Nagradu za najsuvozačicu primila je Ljiljana Pavlić. Nagrada za najvozačicu 80 + pripala je Branki Petranović, a najvozaču 80 + Damiru Ramljaku. Program su nastupom obogatili Gradski puhački orkestar Križevci i Križevačke mažoretkinje, a nazočne su bile i članice Križevačke djevojačke straže.

Na vrh