Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Počelo cijepljenje opće populacije u Križevcima

152654615-133543295305875-2507563824857375596-n

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci u subotu, 20. veljače krenulo je cijepljenje starijih i kronično bolesnih građana AstraZeneca cjepivom.
Cijepljenje u Križevcima organizirali su Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije u suradnji sa županijskim zdravstvenim ustanovama dok je Grad Križevci u suradnji s Osnovnom školom Ljudevita Modeca, Gradskim društvom Crvenog križa Križevci i Križevačkim poduzetničkim centrom pomogao logistički.
Sportsku dvoranu posjetio je danas zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević kao načelnik Stožera civilne zaštite Grada Križevaca te tom prilikom zahvalio medicinskom osoblju koji ulažu velike napore da cijepljenje prođe u najboljem redu.
Rukovoditelj službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije dr. med. spec. epidemiologije Darko Radiček tom je prilikom istaknuo kako u cijepljenju sudjeluje desetak timova obiteljske medicine s područja grada Križevaca te jedna grupa zdravstvenih djelatnika koji su zaposleni u Križevcima u jednoj poliklinici.

 

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast