Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Otvoren trgovački centar Supernova

supernova6

U Križevcima je danas otvoren trgovački centar Supernova, u kojem se na 7.044 četvornih metara nalazi osam trgovina – NKD, DM, Deichmann, Konzum, New Yorker, Sinsay, House i Cropp, a uskoro će svoju trgovinu otvoriti i Takko.
Svečanom otvorenju su, uz predstavnike investitora Supernova Grupe Markusa Pinggeru te dr. sc. Paula Merdza, prisustvovali su župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i zamjenik gradonačelnika Križevaca Danijel Šaško.
Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe ovom se prilikom zahvalio svima na realizaciji ovog projekta: “Drago nam je što smo uspješno realizirali i ovu vrijednu investiciju te otvorili naš drugi trgovački centar u Koprivničko-križevačkoj županiji, a posebno me veseli i činjenica što smo osigurali gotovo 100 novih radnih mjesta.“
Župan je prilikom otvorenja naglasio kako današnje otvorenje pokazuje da je prostor naše županije prepoznat kao mjesto zdrave poduzetničke i investicijske klime na kojem gospodarski subjekti postižu respektabilne rezultate.
Dolazak u Križevce u Supernova Grupi obilježili su i vrijednom donacijom u iznosu od 5.000 eura Dječjem domu “Sv. Marko Križevčanin”, ustanovi koja brine o djeci starijoj od sedam godina bez odgovarajuće roditeljske skrbi. U domu je trenutno smješteno više od 20 štićenika.
Na sam dan otvorenja svi posjetitelji Supernove mogli su uživati u bogatom zabavnom programu, animaciji za najmlađe, nagradnim igrama i posebnim promotivnim akcijama koje će trajati i cijelog vikenda.

Novi trgovački centar Supernova Križevci radit će od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat te nedjeljom od 9 do 14 sati.

Na vrh