Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održano XVI. Gastronomsko sportsko takmičenje u kuhanju fiša i lovu ribe na plovak

img-20210612-140902

Protekle subote 12.06.2021. godine Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Koprivničko-križevačke županije ,,Sv. Marko Križevčanin” u suradnji sa Zajednicom udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a RH na jezeru ,,Bajer ciglana” Križevci organizirala je XVI. Gastronomsko sportsko takmičenje u kuhanju fiša i lovu ribe na plovak. Na takmičenju je sudjelovalo 13 braniteljskih udruga pristiglih iz cijele Hrvatske od Vukovara do Dubrovnika.
Prije početka dijela sportskog natjecanja pristigli branitelji položili su vijenac i upalili svijeće na spomen obilježju “Majka poginulog junaka” u parku Hrvatskih branitelja.
Dok su u kotlićima ključali svi potrebni tajni sastojci fiša u novouređenim prostorijama braniteljskih udruga Grada Križevaca održana je redovita godišnja skupština ZUHBL PTSP-a RH.
Najuspješnija udruga u kuhanju fiša bila je iz Varaždinske županije, potom Zagrebačke županije,  a treće mjesto zauzela je ekipa iz Vukovarske županije.
U lovu ribe na plovak pojedinačno najuspješniji ribič bio je Mladen Vrban iz UHBDDR – Peteranec iz Koprivničko-križevačke županije, potom Darko Šimunić i Željko Gospočić iz Krapinsko-zagorske županije.

Ovaj događaj podržao je uime Grada Križevaca zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško.

Na vrh
Promjena veličine fonta
Kontrast