Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Križevci domaćin 3. Sportskih igara studenata Sjeverozapadne Hrvatske

U organizaciji Studentskog zbora Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci danas, 10. svibnja otvorene su 3. Sportske igre studenata Sjeverozapadne Hrvatske.
Okupljene studente iz Veleučilišta u Bjelovaru, Geotehničkog fakulteta Varaždin, Učiteljskog fakulteta Čakovec, Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Sveučilišta sjever te Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima na početku je pozdravila prodekanica Visokog gospodarskog učilišta Tatjana Jelen koja je ukratko studente upoznala s radom VGUK.
Dobrodošlicu u Križevce studentima je poželio zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji je istaknuo zadovoljstvo što su nakon Čakovca i Bjelovara, Križevci domaćin ovog natjecanja.
Studentske igre otvorio je ravnatelj Studentskog centra Varaždin Nenad Milijaš poželjevši svima puno uspjeha i dobru zabavu na ovim igrama.
Kroz dan, studenti će se natjecati u malom nogometu, odbojci, košarci, stolnom tenisu, badmitonu, šahu, belotu, pikadu, povlačenju užeta i igri bez granica.

Na vrh