Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik sudjelovao u radijskoj emisiji s djecom

U sklopu Dječjeg tjedna danas je održana radijska emisija na Prigorskom radiju u kojoj su sudjelovala djeca iz križevačkih osnovnih i srednjih škola zajedno s gradonačelnikom Marijom Rajnom.
Ova emisija bila je prilika da djeca javno kažu što misle o gradu i što bi sve trebalo napraviti kako bi život djece u gradu bio što bolji.
Svoje mišljenje podijelili su Frane Marinković iz Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga, Marta Šiler iz Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci, Antonia Žepec iz Srednje gospodarske škole Križevci, Petar Korša iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, Maša Miklin iz Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci i Magdalena Božić iz Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci te tom prilikom postavili pitanja gradonačelniku oko javnog prijevoza, bazena, parkova, nastave u jednoj smjeni i brojna druga.
Gradonačelnik je djeci odgovarao na pitanja te im zahvalio što su sudjelovali u ovoj radijskoj emisiji. Prisjetio se puta do stjecanja statusa „Grad Križevci – prijatelj djece“ te napomenuo kako je riječ o prestižnom statusu kojeg nije bilo nimalo lako steći. Pozvao je djecu da se priključe sa svojim prijedlozima u izradu Gradskog programa za mlade te im poželio puno uspjeha u školi.

Na vrh