Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik primio najbolje vatrogasce

Gradonačelnik Mario Rajn održao je danas prijem za vatrogasne ekipe koje su se plasirale na Državno natjecanje vatrogasaca.
Ovom je prilikom, gradonačelnik čestitao na postignutom uspjehu i zaželio im uspješan nastup na državnom natjecanju, istaknuvši da mu je drago da ekipe dolaze s različitih strana pa tako možemo reći da je križevački dio dobro pokriven što se tiče vatrogasaca i njihove spremnosti. Gradonačelnik je rekao i kako zna da ulažu veliki trud i entuzijazam, te marljivo vježbaju cijele godine da bismo se svi osjećali sigurnije, zahvalivši im na tome.
„Posebno mi je drago da su s nama i mlade snage, to pokazuje da vatrogastvo i humanost ne zastarijevaju i ne izlaze iz mode i da su prave vrijednosti uvijek cijenjene.“ istaknuo je gradonačelnik.
Predstavnicima ekipa, gradonačelnik je podijeli prigodne poklone, no uz to Grad se obvezao nabaviti radna odijela za sve sudionike državnog natjecanja.
Okupljene je pozdravio i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, istaknuvši kako su zasluženo pobijedili, dodavši da je bilo još izvrsnih ekipa kojima je nedostajalo samo malo sreće, no rekao je kako njih očekuje iduće godine.
U ime okupljenih vatrogasaca obratio se Miroslav Petračija, koji je rekao kako je ovo uspjeh vatrogasaca, ali i Grada bez čije svesredne podrške zasigurno ne bi bili ovako uspješni.
Ekipe koje su se plasirale na državno prvenstvo vatrogasaca koje se održava iduće godine su: muška-A Novaki Ravenski, muška-B Novaki Ravenski, ženska-A Lemeš Križevački, ženska-B Križevci, JVP-B Križevci, a od mladih snaga najbolja su bila djeca Vojakovačkog Kloštara.

Na vrh