Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik i zamjenik posjetili sajam “Ceker pun Prigorja”

img-6541

Lokalna akcijska grupa „PRIGORJE“ organizirala je danas mini prodajno – izložbeni sajam u Križevcima. Sajam se organizira i u Dugom Selu i Vrbovcu povodom Međunarodnog dana seoskih žena i Dana hrane.

Na sajmovima sudjeluju poljoprivrednice, OPG-ovke, obrtnice i članice udruga koje svojim radom pridonose blagostanju svojih obitelji, razvoju gospodarstva na selima i očuvanju tradicije našeg kraja. Cilj mini sajma je promovirati aktivnosti seoskih žena i dati im mogućnost da predstave i plasiraju svoje proizvode te obogatiti i upotpuniti turističku ponudu u našem gradu.

Na sajmu u Križevcima sudjelovale su predstavnice OPG-a Šantić, OPG-a Domjanić, OPG-a Videković i Seoskog turizma Rakić. Podršku su im pružili predstavnici Grada Križevaca, gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško te pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel, a svi koji su kupili proizvode su dobili i dodatni poklon te se se mogli počastiti domaćim štruklima.

Na vrh