Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Udruga Maslačak održala redovnu izbornu skupštinu

U srijedu, 22. svibnja 2024. sa početkom u 10:00 sati održana je redovna Izborna Skupština Udruge u Gundulićevoj 67. Dnevni red se sastojao od 8 točaka, a sve su jednoglasno usvojene.
1. Otvaranje sjednice Skupštine, izbor radnog predsjedništva, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika
2. Usvajanje Poslovnika o radu Skupštine
3. Prijedlog novog Statuta Udruge-rasprava i usvajanje Odluke o novom Statutu
4. Razrješenje dosadašnjih članova u tijelima upravljanja Udruge
5. Prijedlog novih članova Upravnog i Nadzornog odbora, Stegovne komisije, predsjednika i zamjenika predsjednika Udruge-rasprava i usvajanje Odluke o novim članovima
6. Prijedlog Počasnog člana Udruge-prijedlog i usvajanje Odluke o počasnom članu
7. Dodjela Povelje počasnom članu Udruge, zahvale i ostalo
8. Razno – uplata godišnje članarine (10 €)
Nakon 20 godina promijenila se predsjednica Udruge „Maslačak“ Križevci. Do sada je ovu funkciju obnašala Tamara Premuš koja je se emotivno oprostila od svih.
“Bilo je uspona i padova, tuge i veselja, razočaranja, pukih obećanja, ali i velikih uspjeha za sve nas, pogotovo zadnjih godina. Neke uspjehe od velike količine posla nismo niti proslavili. Borili smo se svi zajedno da dođemo do statusa kojeg danas Udruga ima, iza čega su brojni prekovremeni sati zaposlenika i neprospavane noći, ali i podrška roditelja i udomitelja sve s ciljem da vašoj djeci bude bolje. Hvala svima na predanosti u radu, hvala na podršci kada mi je trebala i nadam se da ćete nastaviti putem prema naprijed kojim smo do sada išli zajedno”, oprostila se i zahvalila Maslačcima na bezuvjetnoj ljubavi dosadašnja predsjednica Tamara Premuš. Maslačci su se oprostili uz divnu pjesmicu sa svojom dosadašnjom predsjednicom Tamarom Premuš te su joj uručili darove, a ujedno i Povelju, s obzirom na to da je izglasana za Počasnog člana Udruge.
U novom mandatu od četiri godine su izabrani slijedeći članovi tijela upravljanja:
Upravni odbor čine: Slađana Sekušak-predsjednica, Danica Benjak-član, Nada Domitrović-voditeljica Kluba „Maslačak“, Štefica Hlebić-član i Lana Banić-član.
Nadzorni odbor čine: Tamara Premuš-predsjednica, Ksenija Kemenović-član i Ljiljana Kopjar-član.
Stegovna komisija čine: Neven Vidas, Snježana Fištrović i Martina Ječmenjak.
Osobe za zastupanje Udruge su: Slađana Sekušak, predsjednica Udruge i Martina Benjak Brezjan-zamjenica predsjednice Udruge.

Udruga Maslačak

Na vrh