Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Župan i gradonačelnik obišli obnovljenu zgradu križevačke Ispostave Županijske uprave

Župan Darko Koren zajedno sa svojim zamjenikom Ratimirom Ljubićem i suradnicima te u prisustvu gradonačelnika Marija Rajna, obišao je danas, novoobnovljenu zgradu u Križevcima u kojoj su smješteni izdvojeni županijski odjeli i djelatnosti.
Župan je ovom prilikom istaknuo kako, osim ljudi koji su najbitniji u javnom sustavu, bitni su i materijalni uvjeti te kako vjeruje da je ova obnova zgrade doprinijela tome, postizanju boljih uvjeta za 18 zaposlenika, a time i podizanju razine usluge za korisnike, stanovnike Križevaca i okolnih općina. Župan je istaknuo dobru suradnju s Gradom Križevcima, u čijem se vlasništvu i nalazi zgrada te zahvalio gradonačelniku na toj suradnji.
Gradonačelnik Mario Rajn zahvalio je na ovom ulaganju iz županijskog proračuna u zgradu koja je formalno u vlasništvu Grada, no kako je istaknuo, zapravo bi trebala biti na usluzi građanima grada Križevaca i cijelog Prigorja. Osim vanjskog izgleda, gradonačelnik je istaknuo i važnost energetske učinkovitosti koja je podignuta nakon obnove zgrade što je i u skladu sa zelenim politikama grada.
Radovi na rekonstrukciji zgrade Ispostave u Križevcima vrijedni 153.513,00 eura, obuhvaćali su radove na izvedbi toplinske fasade na vanjskim zidovima, zamjenu stare stolarije novom PVC stolarijom sa roletama, kao i radove na krovu te uređenju okoliša neposredno oko zgrade.

Na vrh